Kinderwens en Vruchtbaarheid - Jac Zitman

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderwens en Vruchtbaarheid

De Columns > specials
Special
Kinderwens enVruchtbaarheid

Deze special is samengesteld uit bewerkte en eerder verschenen publicaties van Jac Zitman.

.


Kinderwens

Wie bekend is in mijn praktijk weet van de vele geboorte kaartjes die ik ontvang van dolgelukkige ouders die aanvankelijk grote problemen hadden met het verwekken van nageslacht. Uit het hele land, en zelfs van over de grens, komen echtparen om hulp. Vaak hebben ze dan al van alles geprobeerd, maar helaas zonder het verwachte effect. En de reguliere artsen kunnen heel wat tegenwoordig en er is mijns inziens nog lang geen einde gekomen aan de technische mogelijkheden.

Uit gesprekken met echtparen die bij mij in de praktijk komen is me duidelijk geworden dat men soms heel ver gaat om het doel, een kind, te bereiken. Zaaddonatie, de donatie van een eicel, tot aan het inbrengen van een geheel vreemde embryo zijn zaken die velen overwegen. Vaak worden grenzen stapje voor stapje verlegt, en wordt het zwanger worden een heel technisch gebeuren, waarbij toch prachtige gevoelens als liefde en tederheid verdwijnen. Ik maak me vaak grote zorgen om deze echtparen omdat door dit technisch ingrijpen een nare verkilling van het huwelijksleven te weeg kan brengen. Vooral als het uiteindelijk toch niet lukt zwanger te worden.

Problemen met vruchtbaarheid

De onvruchtbaarheid van de vrouw kan vele oorzaken hebben. De slechte werking van het hormoonstelsel is er één van, als mede het in onbalans zijn van het lichaam op energie gebied.
Wat dit laatste betreft zouden we het kunnen vergelijken met de werking van een magneet. Alleen de Noord en Zuidpool van een magneet trekken elkaar aan terwijl Noord-Noord en Zuid-Zuid elkaar afstoten. Het zaad van de man is negatief geladen, de baarmoeder van de vrouw dient positief geladen te zijn, waardoor het zaad aangetrokken wordt. Helaas komt het voor dat het energie systeem dusdanig verstoord is dat het zaad afgestoten wordt en een zwangerschap dus onmogelijk is. Gelukkig ben ik als magnetiseur vaak in staat het energie systeem weer op orde te brengen, waardoor een zwangerschap mogelijk kan worden.

Bij vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen zie ik vaak dat de hypofyse, met daarbij het hele hormoonstelsel genoeg ontregeld is om een zwangerschap onmogelijk te maken.

80% zwanger

Bij deze vrouwen zie ik altijd dat ze niet lekker in hun vel zitten. Er zijn natuurlijke middelen om alles weer op orde te brengen met het resultaat dat 80% van de echtparen met vruchtbaarheid problemen alsnog zwanger raakt. En een veel gedane uitspraak van mij tegen deze vrouwen is dan ook vaak: "Ik kan je niet zwanger praten, maar ik zal alles doen om je lichaam weer optimaal te laten werken, waardoor je zeker weer beter in je vel komt te zitten." En dat klopt ook altijd, wanneer het hormoonstelsel goed werkt zitten vrouwen veel beter in hun vel.

Een van de oorzaken van een ontregeld hormoonstelsel is de onmiskenbare invloed die de pil heeft. In wezen is de werking van de pil uiterst vernuftig. Enerzijds bewerkstelligd de pil een situatie van een soort schijnzwangerschap, en anderzijds komt desondanks toch een menstruatie op gang. Afgezien van de psychische bijwerkingen van de pil kunnen tal van niet te onderschatten lichamelijke klachten optreden. Ook zijn gevallen bekend waar de ovulatie niet meer plaats vind na het staken van het pil gebruik. Ik heb zelf nogal wat gevallen meegemaakt van onvruchtbaarheid na 5 tot 15 jaar pil gebruik.Vruchtbaarheidsklachten

lc nov 2008
In de jaren dat Jac Zitman als paragnost/magnetiseur werkt heeft hij al vele vrouwen met allerlei problemen, die hun oorsprong in een slecht werkend hormoonstelsel hebben, kunnen helpen. Van overspannen vrouwen en met postnatale depressies, tot problemen met hyperventilatie en vruchtbaarheidsproblemen. De vele geboortekaartjes die in zijn praktijk hangen zijn van dit laatste een sprekend bewijs. De oorzaak in het verstoorde hormoonstelsel moet gezocht worden in ons onvolledige voedselpakket en het gebruik van oestrogenen in oa de pil. Ook in het milieu komen steeds meer hormonen voor die tot ernstige verstoringen kunnen leiden. Dit is ook een van de oorzaken van het steeds slechter worden van de kwaliteit van het zaad van mannen. Ook geopathisch belaste vrouwen en mannen, zij die lange tijd op aardstralen verbleven, vertonen een verstoring van het hormoonstelsel.Liefdevol thuis

Als een onzichtbare rode draad loopt door al mijn behandelingen het aandacht geven aan die mens van binnen, die werkelijke mens die iedereen is. Ik besef, als mens, gesteund door mijn inzichten als paragnost, dat er werkelijk wat moet veranderen in onze maatschappij, om de kinderen van vandaag een toekomst voor morgen te bieden. De vrouw heeft hierin een grote, ruimer en ook belangrijke bestemming. Haar algehele menselijke vruchtbaarheid en haar geestelijke vruchtbaarheid moet weer tot hun recht komen. In deze wereld van mannen die denken aan techniek, aan dingen maken en verkopen, aan harde business, aan macht, is de vrouw gewoon onmisbaar. Haar mysterieuze vrouwelijkheid met zin voor kleine gewone dingen, haar zachtheid en tederheid om de broosheid van alles, haar intuïtie, haar moederlijkheid maken het samen leven en werken tot een feest. Wanneer zij kan uitgroeien, tot bloei komen en haar vrouwelijkheid kan laten gelden zal ze een belangrijke rol spelen in de wereld van morgen. In deze wereld van de macht van de sterkste, de competitie in het dagelijks bestaan, de stress en al dat verdriet kunnen het de vrouwen zijn die de koude, kille maatschappij kunnen herscheppen tot een liefdevol thuis voor allen.Vruchtbaarheid van mannen

De man die bij mij in de praktijk kwam met een hele lijst van klachten heeft een druk leven. Hij werkt op een groot bedrijf waar hij belast is met het opzetten van een heel nieuw administratie systeem. Hierdoor staat hij dagelijks onder grote druk. Ook thuis gaat het er niet altijd helemaal ontspannen aan toe. Zijn vrouw heeft ook een drukke baan en de twee pubers uit zijn eerste huwelijk maken het leven ook niet echt gemakkelijk. Nu wilde zijn vrouw, die zelf geen kinderen heeft, ook graag een baby wat hem zelf ook heel leuk lijkt. Maar helaas, uit onderzoek bleek dat zijn sperma in de loop der jaren zo slecht is geworden dat het bijna uitgesloten is dat zijn vrouw een kind van hem kan krijgen. Heel veel problemen dus waarvoor deze veertiger bij mij kwam.

Toen ik op "paranormale wijze" naar hem keek zag ik dat hij niet goed in staat was verwerkte energie af te laten vloeien. Hij was helemaal opgeladen waar door overal in zijn lichaam blokkades waren ontstaan.

Geladenheid maakt onvruchtbaar

Door het constant leven onder grote spanning was hij helemaal vergeten waarvoor hij eigenlijk werkt. Wanneer werken het doel van het leven wordt moeten we wel heel veel van ons werk houden. Maar ook dan hebben we ontspanning nodig. Werken brengt geld in het laatje, en geld hebben we nodig om te leven, meer niet. Ontspanning zorgt ervoor dat we ons lichaam en geest de kans geven te ontladen. We raken dan onze geladenheid kwijt, en dan zijn we ontspannen.

Geladenheid wil eigenlijk zeggen overspannenheid, te lang gespannen zijn dus. Het lichaam houdt dan allerlei biochemische processen in stand, waardoor we niet alleen lichamelijk niet meer kunnen ontspannen maar ook geestelijk lukt het allemaal niet meer. Dit kan tot nare zaken leiden zoals hyperventilatie, hoge bloeddruk, hart en vaat ziekte en vele andere kwalen, die als "welvaartsziekte" bekend staan. Op het sperma heeft geladenheid een hele slechte invloed, omdat sperma sterk negatief hoort te zijn terwijl bij geladen mannen het sperma steeds positiever van energie wordt. Dan krijgen ze ook nog kalmerende middelen uit de farmaceutische industrie, en wordt het allemaal alleen maar erger.

Trimmen en kruiden

Ik raadde onze harde werker aan om elke avond te gaan hardlopen. Langzaam moest hij het opbouwen tot hij de conditie had om elke avond een uur in looppas te kunnen lopen. Ook kreeg hij een kruidenmengsel van mij mee waarvan hij dagelijks 3 à 4 kopjes thee kon drinken. Dit kruidenmengsel wat ik K13 noem is speciaal door mij voor mannen ontwikkeld. Het bevat een mengsel van kruiden die ervoor zorgen dat alles wat rustiger word, de zenuwen versterken en die de vruchtbaarheid van mannen verbeterd. In dit mengsel, wat uit een zevental verschillende kruiden bestaat, zit onder andere de Maretak waar ik vorige week over schreef.

Hop is een ander kruid wat in dit mengsel voorkomt. Sinds de 8e eeuw wordt Hop voor de bierfabricage gekweekt en sedertdien is het ook als geneeskrachtige plant bekend. Bij vrouwen bevordert Hop de menstruatie, maar ik vind het een echt mannenkruid. Het heeft een licht kalmerende werking bij opgewondenheid en werkt bloedzuiverend.

Bier als seks remmer

Sommigen zullen nu zeggen dat veel bier drinken dan ook wel prima zal zijn. Helaas moet ik dan melden dat een te veel aan Hop de seksuele prikkel verlaagd en dus als "seksrem" werkt. Waarschijnlijk zijn de stoere praatjes van sommige mannen die veel bier drinken dus in werkelijkheid maar loze praatjes. Salie is ook een kruid uit het K13 mengsel en wordt hier toegepast om z'n activering van het zenuwstelsel en de bloedsomloop, der halve tegenwoordig aan te raden aan alle door stress geplaagde mensen. Albertus Magnus (1193-1280) bouwde in het Dominicaner klooster te Keulen de eerste planten kas. Over Salie vermelde deze kruidenkundige: "Een andere naam hiervoor is Godenspijs, omdat volgens de Fabels van de Oudheid de Goden onsterfelijk werden als ze Salie nuttigden".

Na een behandeling van drie maanden samen met de kruiden en het lopen was de patiënt weer helemaal in orde. Onlangs belde hij mij trots op dat hij tegen alle verwachtingen van de artsen weer vader ging worden. "Ik heb mijn leven veranderd hoor Zitman" vertelde hij mij "ik hou van mijn werk, maar nog meer van mijn leven".Mannenelixer

Vorige week schreef ik over een overspannen man, die daarbij ook nog verminderd vruchtbaar was. Op die column kreeg ik vragen van mensen die dachten dat de vruchtbaarheid verbeterd door elke avond een uur te gaan trimmen. Maar dat trimmen was goed voor deze man die overspannen was. Door het lopen zorgt de biochemie van het lichaam dat blokkades verdwijnen.

Het is de geladenheid bij overspannen mannen wat er voor zorgt dat het zaad positief van lading wordt terwijl het negatief moet zijn. Het vrouwelijke eitje is ook positief geladen, maar dat hoort zo, hier door trekt het de zaadjes aan. We kunnen het vergelijken met een magneet. Alleen Noord en Zuid trekken elkaar aan, terwijl gelijke polen elkaar afstoten. Het oude idee dat het zaad naar binnen en naar het eitje zwemt, is ook door wetenschappelijk onderzoek achterhaald.

Boxershorts

Een heel andere zaak die belangrijk is voorde kwaliteit van het zaad is de temperatuur. De zaadballen hangen niet voor niets onder het lichaam bij de meeste mannetjes dieren en ook bij de mens. De temperatuur hoort onder de lichaamstemperatuur te blijven anders sterft het zaad af. Wanneer mannen nu strak ondergoed of strakke spijkerbroeken dragen worden de zaadballen tegen het lichaam gedrukt en te warm. Hier door gaat de kwaliteit van het zaad met sprongen achteruit.

Ook het idee dat de man zijn zaad moet "sparen" om optimaal vruchtbaar te zijn is een achterhaalt standpunt, wellicht is het voor veel Heren aangenaam te horen dat het tegenovergestelde tot betere resultaten leidt.

Elektra smog

Onze omgeving is vol met allerlei straling van elektriciteit, computers, radio en TV en allerlei communicatie systemen zoals zaktelefoons. Deze straling, ook wel elektro smog genoemd heeft een veel sterkere invloed op de vruchtbaarheid van de man dan de geleerden willen toegeven. Elektra smog zorgt ervoor dat de communicatie van de zaadcellen wordt verstoord. Waardoor ze niet meer in staat zijn een eitje te bevruchten. Ook de chemische stoffen die tegenwoordig overal voor gebruikt worden en overal in zitten hebben een heel sterke invloed op het zaad. Er zijn zelfs chemische stoffen die het vrouwelijk hormoon oestrogeen nabootsen en die mannen hier door vervrouwelijken. Dit is wellicht de grootste boosdoener wat betreft het steeds minder vruchtbaar worden van mannen.

Mannenelixer.

Door de goede resultaten van Maja's Kruidenpoeder zijn de vruchtbaarheidkruiden voor mannen uit het assortiment gehaald. Dit mengsel stond ook bekend als 'Mannenelixer'.Mannelijke onvruchtbaarheid

Er is echter nog een ander verborgen werking van deze positieve elektriciteit. Sperma is zeer sterk negatief geladen. De positieve elektriciteit maakt sperma minder beweeglijk en er wordt zelfs minder aangemaakt. Positieve overlading kan zo leiden tot mannelijke onvruchtbaarheid.

Wanneer U leest hoe positieve geladenheid tot onvruchtbaarheid van de man kan leiden, begrijpt U dat ik hier heel veel aandacht aan besteed. Soms is het voor mannen die dit betreft voldoende om 's avonds een voetenbad te nemen en een paar uur op blote voeten rond te lopen, maar soms is er meer aan de hand, en moeten er andere maatregelen genomen worden. Wanneer U in de kranten leest dat de vruchtbaarheid van mannen in het algemeen achteruit gaat, vind U hier één van de belangrijkste oorzaken.Maja's Kruidenpoeder verbeterd de vruchtbaarheid van mannen

Steeds duidelijker blijkt dat Maja's kruidenpoeder de kwaliteit en bewegelijkheid van het mannelijk zaad aanmerkelijk verbeterd. Artsen die de poeder gebruikten hebben dit bevestigd.Verder beveel ik mannen aan om onze Levertraancapsules te gebruiken. En als algemeen advies: 3 x daags 1 dessertlepel Honing. De soort maakt niet uit, wel koud innemen, dus niet in de thee of zo iets.

PS Door de goede resultaten van Maja's Kruidenpoeder zijn de vruchtbaarheidkruiden voor mannen uit het assortiment gehaald.Aardstralen en hormonen

Vrouwen die op aardstralen verblijven reageren hier meestal op met een verslechterende werking van hun hormoonstelsel. Hier zien we vaak een combinatie van een slecht werkend hormoonstelsel in combinatie met aardstralen. Ook miskramen komen meer voor bij vrouwen die langdurig op deze negatieve straling verblijven, terwijl ook de mannelijke vruchtbaarheid hierdoor ernstig te lijden heeft.

Aardstralen doen het hormoonstelsel slechter werken, terwijl een slecht werkend hormoonstelsel gevoeliger maakt voor aardstralen een vicieuze cirkel dus. Het hormoonstelsel heeft vele functies en het belangrijkste is wel in dit geval het welbevinden. Psychische problemen bij vrouwen zijn in de meeste gevallen te danken aan de slechte werking van de Hypofyse, de centrale van het hormoonstelsel. Jaren van psycho therapie heeft totaal geen zin als men niet inziet dat al die depressies en buien van oorsprong een puur lichamelijk probleem zijn.Standaard brief voor vragen over de behandeling van vruchtbaarheidsklachten

In mijn praktijk adviseer ik iedere vrouw die zwanger wil worden Hypo Tarwekiemoil te gebruiken. 3 x daags 1 dessertlepel. Of 3 x daags 4 capsules (prettiger in te nemen)
Tot 3 maanden zwangerschap

Daarna tot 7 maanden zwangerschap 2 x 2 capsules per dag, daarna 3 x 3 per dag.
Dit laatste om een eventuele postnatale depressie te helpen voorkomen.

Voor mannen adviseer ik Maja's Kruidenpoeder te gebruiken om ook bij hem alles optimaal te helpen maken.
2 x daags 1 theelepel poeder door yoghurt en op smaak brengen.
Of 3 x daags 1 Maja's kruidenpoeder capsule (makkelijker in te nemen)

De poeder reinigt en activeert het hele lichaam.
Dit helpt de zaadproductie te verbeteren en te versterken.

Specifiekere vragen en een uitgebreide standaardbrief  kan via e-mail aangevraagd worden.

Met Vriendelijke Groet
                                Jac ZitmanWonderen bestaan niet

Hier onder een kleine selectie van e-mail berichten. De namen zijn verwijdert.


Hallo Jac
Nu onze zoon 4 maanden oud is realiseer ik me steeds meer hoe goed het was dat ik bij jouw ben geweest. De behandelingen vond ik altijd heel prettig. Mijn man zegt dat ik weer helemaal de oude ben. Ik moet zeggen dat ik dit zelf ook merk. Door de gesprekken met jouw ben ik me meer vrouw gaan voelen. Ik heb nog wel een vraag als je dat niet erg vind. Een vriend van mijn man heeft te weinig zaadcellen en ze zijn ook niet bewegelijk genoeg. Zou hij ook de kruidenpoeder moeten gebruiken?

Hallo Jac
Afgelopen week is er weer een sperma onderzoek gedaan. De uitslag is voldoende. Dit is de eerste keer en kan niet anders dan door de kruidenpoeder van jouw komen. Ik weet niet hoe ik er over denken moet. Het is een wonder. Dit betekend dat we nu geen zaaddonor nodig hebben. Je snapt dat dit voor mij een enorme opluchting is.
Bedankt Jac

Hallo Jac
Vorig jaar november en december ben ik bij je geweest i.v.m kinderwens.
Ik was toen met IVF bezig.
Later heb ik je gemaild dat ik zomaar zwanger ben geraakt.
Nu kan ik melden dat tot onze grote blijdschap een zoon hebben gekregen.
En het gaat goed met hem, we raken er niet op hem  uitgekeken.
Iedere dag zie je nieuwe ontwikkelingen, het blijft een wonder, wel cliché maar wel een waarheid.
Hartelijk bedankt voor alles

Beste Jac
De laatste (5e) ivf behandeling in het ziekenhuis is met ups en downs gegaan.
Wel was mijn baarmoeder sneller hersteld na de punctie dan de vorige keren, door de tarwekiemolie?
Omdat ik dacht dat het weer niet gelukt was (tekenen van mijn lichaam) is het vroegtijdig in het ziekenhuis getest.
En deze test bleek positief.
Ik heb al een paar keer wat Stressdruppeltjes gebruikt.
Het lijkt mij beter om niet zo gestresst te zijn en lekker te slapen.
We willen graag via de post een nieuwe voorraad ontvangen.
Zonder jou was het ons niet gelukt.
Bedankt en tot ziens

Ik zou je nog even laten weten hoe de uitslag is
Het is haast niet te geloven, maar we zijn zwanger.
Het is een wonder

Ben 2 keer bij jou geweest voor een vruchtbaarheidsbehandeling ter ondersteuning van de IVF behandeling.Tot onze blijdschap ben ik nu bij de tweede poging eindelijk zwanger geraakt. Ik heb helaas wel een verhoogde kans op miskraam i v m ivf behandeling. Wat kan ik er aan doen om te voorkomen?

Hallo Jac
Ik ben afgelopen week weer aan de tarwekiem capsules begonnen. Ik merkte dat ik ze nodig heb. Maar ja, met zo'n tweeling heb je je handen vol. Ik mopper niet hoor. Als jij er niet geweest was waren deze kinderen nooit geboren. Bedankt en we hopen dat je nog veel mensen kunt helpen.

Hallo Heer Zitman, dank voor het plaatsen van een aardstralen corrector.
Het is haast niet te geloven, maar na twee maanden was ik zwanger.
Nu al weer 15 weken en we hebben het dit weekend aan onze ouders verteld.
Ze vinden het prachtig. Mijn moeder moest huilen.
Kan ik nu op capsules overgaan, die olie komt mijn neus uit.
Groetjes ....

Geachte heer Zitman

Graag wil ik u laten weten dat we erg tevreden zijn over Maja's kruidenpoeder. Mijn man heeft het 3 maanden gebruikt en in die periode is de kwaliteit van zijn zaad van  matig naar uitzonderlijk goed gegaan! Ik begrijp dat wij u niet hoeven te overtuigen van de werking van het poeder maar het poeder heeft ons wel overtuigd!

vriendelijke groet, A v/d D

Weet je nog?,de laatste keer dat ik bij je was??
Toen heb ik mijn zusje meegenomen.
Die kwam voor de ischias,maar kreeg `s avonds last van haar cyste in de baarmoeder die knapte
Alles gaat goed met haar,ze is nu alweer 9 weken zwanger!
Wij zeggen dan ook...een beetje van haar man en een beetje van jou!
Nou Jac, fijne dag!

Dag Jac

Het is gelukt !!!!!!!
We hebben ons helemaal aan je 'voorschriften' gehouden.
Het was heel anders dan bij de vorige IVF behandelingen.
En nu zijn we ZWANGER!

Bedankt lieve Jac, je bent geweldig!

Hallo Jac,

Gisteren goed nieuws van het ziekenhuis. Ik ben zwanger!
Het is allemaal wel heel erg spannend. Gisteravond had ik gelijk al last van bloedverlies. Daar schrik je wel heel erg van.
De afgelopen 2 weken veel last van buikpijn gehad.
Komt volgens de arts van de over gestimuleerde eierstokken.
Donderdag 9 januari heb ik de volgende afspraak
en dan gaan ze kijken of er 1 of 2 hartjes kloppen.

Groeten ....               
Vrouwen voor Vrouwen'

Het vruchtbaarheidsbeeld dat Jac Zitman in 1984 maakte.

Zwangere vrouwen en vrouwen die graag zwanger willen worden raken het even aan bij het verlaten van de spreekkamer.

HYPO TARWEKIEMOIL CAPSULES

inhoud: 500 stuks tarwekiemolie capsules in bus verpakt

€ 35,00 Toevoegen

HYPO TARWEKIEMOIL

inhoud 300cc tarwekiemolie

€ 30,00 Toevoegen

MAJA´S KRUIDENPOEDER capsules ®

inhoud: 165 stuks capsules gevuld met Maja's Kruidenpoeder

€ 30,00 Toevoegen

VRUCHTBAARHEIDKRUIDEN

inhoud: 45gram gemengde kruiden

€ 7,00 Toevoegen

VISOLIE CAPSULES 1000 mg

inhoud: 125 stuks capsules in bus verpakt 1000 mg

€ 30,00 Toevoegen

MAJA´S KRUIDENPOEDER ®150

inhoud: 150 gram gemengde en gemalen kruiden

€ 17,00 Toevoegen
Uw bestelling afrekenen


of bezoek de webwinkel
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu