Maja Kruiden - Jac Zitman

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Maja Kruiden

De Columns > Geneeskrachtige middelen
Maja's kruiden voor een lichamelijke en psychische balans
Sterk reinigend en reguleerde invloed op alle organen van het lichaam

Ondersteunt herstel en aansterken
stimuleert  de darmwerking

geadviseerd bij kanker

Het was tijdens onze vakantie op de camping van Schiermonnikoog. Zo juist had ik afscheid genomen van een op sterven liggende vriend. Het was een donkere, natte avond en mijn gedachten waren bij hem. De wens om te helpen was aanwezig. Plotseling voelde ik mijn geest opgelicht worden. Heel helder zag ik de kruiden voor me die nodig waren. In de kantine van de camping heb ik toen snel aantekeningen gemaakt. Zo iets wil je natuurlijk niet vergeten.
Weer thuis heb ik het besproken met een bevriende arts. Een huisarts die ook bij de antroposofie geschoold is en alles van kruiden weet. Samen hebben we het recept samengesteld en Maja's Kruiden genoemd. Deze arts was zeer onder de indruk van de kruidencombinatie. ‘Je zal nog verstelt staan wat dit middel allemaal kan doen’. En dat is ook gebleken in de twintig jaar dat het gebruikt wordt.

Maja's Kruidenpoeder® &  Maja's Kruidenthee ®

Maja's Kruiden is een gemalen kruiden mengsel van  geneeskrachtige planten,
die door zijn samenstelling en verhouding uniek te noemen is.
Vooral de  antitumor werking is hierbij opvallend.                                               

Klachten
Voor vele klachten kan dit kruidenmengsel een goede remedie  zijn.
Reuma, artritis, gewrichtsontstekingen, allergieën, herpes,  gordelroos, zweren, candida,
hormonale disbalans, darmklachten en maagdarmkanaal infecties.
Helpt de kwaliteit van het mannelijk zaad te verbeteren.
Heeft een ontspannende werking op lichaam en geest.
Helpt ter voorkoming van trombose en hartinfarct, en heeft een sterk reinigend vermogen.

Maja's Kruiden kunnen door iedereen dagelijks gebruikt worden, naast andere medicijnen, zonder dat bijwerkingen optreden.
Ondanks dat er van deze kruiden geen nadelige bijwerking  bekend is, is het gebruik af te raden voor zwangere vrouwen,  en in de periode dat borstvoeding gegeven wordt.

Maja's Kruidenmengsels zijn samengesteld uit uiterst nauwkeurig geselecteerde kruiden,
die hun  werkzaamheid wetenschappelijk hebben bewezen.  

Samenstelling:

MARETAK   wordt al meer dan 50 jaar gebruikt in de antroposofische kanker kliniek 'Lukasklinik' in het Zwitserse Arlesheim.
De antroposoof Rudolf Steiner (1861-1925) die kanker zag als een disharmonie tussen celdeling en celgroei, adviseerde behandeling met Maretak.

Maretak verhoogt de overlevingskans van patiënten met baarmoederhals-, eierstok-, vaginale-, borst-, maag-, darm- en longkanker. Verder is bekend dat Maretak een goede invloed heeft op de werking van de hormonen en het hart.

RODE KLAVER - Wordt al meer dan 100 jaar gebruikt bij kanker en andere degeneratieve ziektes. Het klaver heeft een goede invloed bij aandoeningen van het lymfesysteem, werkt ontgiftend, tegen  woekering  en bevorderd het ophoesten van slijm. Rode Klaver helpt bij auto-in­toxicatie, dat is vergiftiging door slechte afvoer van gifstoffen.

MARIA DISTEL - Dit kruid is in dit mengsel opgenomen om zijn stimulerende invloed op de lever. Maria Distel beschermt de lever tegen schadelijke restproducten van de stofwisseling, en stimuleert de gal en de galproductie.

GROENE THEE - Dier experimenteel onderzoek met Groene Thee door het Nationale Kanker Onderzoekcentrum in Tokio en The American Health foundation in New York, toonde aan dat het drinken van Groene Thee 45 procent bescherming tegen longkanker biedt. Laboratorium onderzoek toonde  ook sterke antibacteriële eigenschappen aan.

GOUDSBLOEM - Callendula, de Latijnse naam van deze plant wordt gebruikt voor de handelsnaam van smeersels en druppels waar deze plant in verwerkt is. De Goudsbloem heeft een goede invloed op de bloedsomloop, lever en dikke darm. Ze stimuleert de lever om zich te ontdoen van kankercellen.

BRANDNETEL - Deze veel voorkomende plant heeft een sterk reinigende werking. De nieren worden gestimuleerd om hun werk naar behoren te doen.
Dit 'gewone on­kruid' heeft een heel belangrijke plaats ingenomen in de natuurgeneeswijze door zijn goede reinigende invloed op het hele lichaam.

HEERMOES - Bloedreinigend en verbeterd de bloedstolling. Dit kruid heeft een goede inwerking op de huid. De anti tumorwerking van dit kruid is bewezen voor inwendige en uitwendige tumoren.

VALERIAAN - De wortel van de valeriaan versterkt het zenuw - zintuigsysteem waar door rust ontstaat en verbeterd de doorbloeding van het hoofd.

CATSCLAW - Sinds deze klimplant in het Peruaanse regenwoud ontdekt werd, zijn er veel toepassingen gevonden voor dit kruid. Catsclaw is onderzocht aan universiteiten in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Peru, waar de anti-tumorale en anti-leukemische werking werd vastgesteld. De WMCF meldt resultaten bij het verlichten van de symptomen van HIV.

Het kruid wordt ingezet bij kanker, artritis, gewrichtsontsteking, herpes, gordelroos, allergieën, zweren, candidas, maag en darminfecties en hormonale disbalans.

Gebruik aanwijzing:

Maja's Kruidenpoeder kan zowel door b.v. yoghurt of biogarde worden gemengd.
De kruiden kunnen in z'n geheel worden ingenomen. Eventueel op smaak brengen

Poeder: 1 theelepel van het kruidenmengsel door yoghurt of iets dergelijks mengen en in z'n geheel innemen.

Capsules: 1 capsule met ruim water innemen.

Thee: 1 flinke theelepel kruiden op 1 kopje gekookt water, 10 minuten laten trekken en uitzeven.
Eventueel zoeten met honing.  

GEBRUIK:  
1x daags ter bescherming; reiniging en regulering
3  x daags ter behandeling  van klachten.

Bij kanker word geadviseerd om zowel de poeder (of capsule)
als ook de thee te gebruiken beide 1 -3 x daags

Maja's  kruiden dienen dagelijks te worden gebruikt om de optimale werking te verkrijgen.

Bestellen via de webwinkel
Hallo Jac

Maja’s Kruidenpoeder is een succes hoor. Samen met Visolie gebruik ik het voor mijn reuma. Het gaat echt veel beter met me.
Voor buurvrouw Jannie bestel ik het ook.
Ze is onder behandeling voor een gezwel in haar buik. Bestraling en chemo, dan weet je het wel. Ze voelt zich veel beter met de kruiden. Bedankt voor alles.

Mvg ….


.............   Sinds wij, mijn vrouw en ik, dagelijks Maja’s Kruidenpoeder en thee gebruiken zijn wij gezonder. Mijn darmen geven minder klachten en ik voel me fit.
Wij gebruiken 1 maal per dag een flinke theelepel kruiden door yoghurt.
En dan in de avond een kopje kruidenthee.
Daar slapen wij heerlijk op.

Vorige week hadden we allebei de griep, maar we waren er met een paar dagen al weer van af. Dan kan je merken dat de weerstand goed is.

.

MAJA´S KRUIDENTHEE ®

inhoud: 100 gram gemengde kruiden

€ 9,00 Toevoegen

MAJA´S KRUIDENPOEDER ®150

inhoud: 150 gram gemengde en gemalen kruiden

€ 17,00 Toevoegen

MAJA´S KRUIDENPOEDER capsules ®

inhoud: 165 stuks capsules gevuld met Maja's Kruidenpoeder

€ 30,00 Toevoegen
Uw bestelling afrekenen  Klik Hier   of bezoek de webwinkel
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu